Desab | Vårt erbjudande
Hela idén med vår verksamhet är att du inte ska tänka på oss. Men att vi tänker på dig och landsbygdens framtid!
organisation, installation, finansiering, underhåll, drift
3118
page-template-default,page,page-id-3118,ajax_fade,page_not_loaded,

ERBJUDANDE

VÅRT ERBJUDANDE

Det enda du behöver tänka på är att inte tänka på ditt avlopp – det gör vi!

 

erbjudande_1

Organisation

Hela tanken med vårt erbjudande är att du och dina grannar gemensamt tar tag i avloppsfrågan. Kostnaderna delas, blir lägre och det blir inget krångel. Tillsammans blir ni starka! Utifrån lokala förutsättningar kommer respektive fastighetsägare att få ett erbjudande från oss om anslutning till det planerade avloppsnätet. Precis som hos kommunen betalar du en inledande anslutningsavgift som följs av årliga brukaravgifter.


Installation

Vi samarbetar så längt det är möjligt med lokala entreprenörer och installerar både rör i marken och själva anläggningen. Den här biten av processen är den som syns mest för dig som kund men efter ett par dagar är allt som vanligt igen.


Underhåll & drift

När allt är klart och driftsatt börjar vardagen igen. Nu kan du lägga din tid på annat och vi ser till att anläggningen fungerar som den ska och att eventuella fel upptäcks snabbt och åtgärdas. Miljön i ditt närområde är den stora vinnaren. Såväl din egen ekonomi som miljön i sjöar och vattendrag mår bra av vårt samarbete – det är väl inte så dumt?